Osastot

Alpine i902D-OC3

1099,00 

Suurella yhdeksäntuumaisella näytöllä oleva multimediasoitin Skoda Octaviaan.

Skoda Octavia 3 (5E) 2013-2016
Skoda Octavia 3 (5E) 2017->

Kuvaus

Alpine tuo markkinoille nyt toisen sukupolven Alpine Style -soittimen Skoda Octavia III:een, joka integroituu autoon täydellisesti, tuoden mukanaan kaikki nykyajan mediatoisto-ominaisuudet.

Ainoana laitevalmistajana Alpine pystyy tarjoamaan Skodaan jättikokoisen 9″ näytön ja samalla myös esimerkiksi Apple CarPlay sekä Android Auto -yhteensopivuudet, unohtamatta Premium-luokan äänenlaatua sekä lukemattomia eri säätömahdollisuuksia.

 


9″ High-Resolution kosketusnäyttö
Markkinoiden suurin näyttö, mitä Octaviaan on mahdollista asentaa, hakee vertaistaan.
9″ kosketusnäytön kuva-ala on 80% suurempi kuin auton alkuperäinen 7″ Skoda Bolero -näyttö, joka löytyy useimmista Octavioista.

 


Alkuperäiset rattipainikkeet käyttöön
Alpine i902D-OC3 on yhteensopiva auton alkuperäisten rattipainikkeiden kanssa. Vaihtaessasi auton alkuperäisen soittimen, et menetä rattinappiohjausta, vaan pystyt jatkossakin säätämään äänenvoimakkuutta, vaihtamaan kappaleita / radiokanavia ym.ym.

Mikäli iPhone on liitettynä Alpineen, voit käyttää myös Siri-toimintoja rattinapista.

 


Mittaristo
Mittaristossa oleva näyttö on myös yhteydessä Alpinen soittimeen. Näet mittaristossa radiokanavatiedot, kappaleiden nimet sekä artistitiedot.

 Peruutustutka
Jos autosi on varustettu alkuperäisellä peruutustutkalla, et menetä tätä ominaisuutta soittimen vaihdon yhteydessä. Peruutustutka on Alpinen kanssa yhteydessä ja näet etäisyystiedot suurelta näytöltä. i902D-OC3 peruutustiedon tarkkuutta on parannettu entisestään ja näet pienimmätkin yksityiskohdat aiempaa selkeämmin.

 


Peruutuskamera
Jos autosi on varustettu alkuperäisellä peruutuskameralla, saat erillisen adapterin avulla liitettyä sen myös Alpinen näyttöön. Kameran kuva tulee automaattisesti näkyviin, kun kytket peruutusvaihteen.

 


Kameran asennustarvikkeet
Mikäli autossasi ei ole tehdasasenteista peruutuskameraa, suosittelemme Alpinen MultiView -kameraa, jossa kuvakulmien vaihto tapahtuu soittimen kosketusnäytöltä ja kamera on erittäin tyylikkäästi asennettavissa KIT-R1AU sovitteen avulla.

 


Ajoneuvon tiedot
Saat kaikki auton tärkeimmät tiedot ja varoitukset (esim. öljymäärä) soittimesi näytölle. Alpine ilmoittaa kaikki varoitukset, mitä alkuperäinenkin soitin (poislukien liikennemerkkien tunnistus).

 


Ilmastoinnin näyttö
i902D-OC3 näyttää kuljettajan ja matkustajan puolen lämpötilat, ilmastointilaitteen tiedot, penkinlämmittimen informaatiot ja muuta. Kun näitä säätöjä tehdään, näyttö aktivoituu automaattisesti muutamaksi sekunniksi.

 Käynnistyslogo
Alpine tarjoaa kaksi eri käynnistyslogoa (Octavia, RS), mutta omien persoonallisten käynnistyslogojen tekeminen itsekin on mahdollista.

 


Viihdettä suurelta näytöltä
Alpine mahdollistaa videoiden katsomisen eri ohjelmalähteistä. Voit liittää lisävarusteena myytävän digiboksin, toistaa videotiedostoja USB-tikulta, HDMI-sisääntulo mahdollistaa kannettavan laitteen liittämisen tai voit hankkia HDMI-liitäntään kytkettävän Alpine DVD-soittimen. Liikenneturvallisuussyistä videotiedostoja voi katsoa vain auton ollessa paikallaan.

 


Android Auto
Android Auto tuo lisää liikenneturvallisuutta, yksinkertaisella ja helpolla käyttöliittymällään. Android Auto ilmaisee tärkeimmät tiedot ”kortteina”. Mikäli käytät Android Auton navigointia, i902D-OC3 käyttää Alpinen paikannusta, joka on erittäin nopea, eikä puhelimen omaa paikannusta tarvitse käyttää.

Huom: Android Auto ei ole saatavissa pohjoismaiden Play Store:sta, joten se pitää asentaa puhelimeen toista kautta.

 


Apple CarPlay
Apple CarPlay antaa mahdollisuuden soittaa puheluita, käyttää Apple karttoja, kuunnella musiikkia sekä tarjoaa pääsyn viestitoimintoihin. Voit kuunnella Spotifyn tai nettiradioiden kautta musiikkia sekä podcasteja. CarPlay toiminto vaatii puhelimen liittämisen USB-kaapelilla.

 


Navigointi
Kun olet liittänyt puhelimen soittimeen, pääset käyttämään puhelimesi navigointia helposti, painamalla soittimen Navigointi-painiketta.  Tämä toimii molemmilla ohjelmistoilla (Apple CarPlay / Android Auto)

 


Apple CarPlay online-navigointi
Mikäli haluat, voit käyttää Apple CarPlay navigointia, joka antaa opastukset ja neuvoo sinut perille. Suuret kuvakkeet helpottavat navigoinnin seuraamista.

 


Android Auto online-navigointi
Anna Googlemaps:in viedä sinut perille. Android Auto mahdollistaa Googlemapsin käytön, joka ottaa huomioon reaaliaikaiset liikennetiedot, antaa kaistaopastukset ja kertoo selkeästi mihin pitää kääntyä.
Huom. Android Auto ei ole saatavissa Google Play -kaupasta, joten sovelluksen asentaminen pitää tehdä muulla tavalla.

 


GPS ja Glonass -paikannus
i902D-OC3 ei sisällä omaa navigointia, mutta voit käyttää navigointiin Apple CarPlay tai Android Auto* -sovelluksia. i902D-OC3 sisältää kuitenkin oman ulkoisen paikannusantennin ja laite käyttää perinteisen GPS-paikannuksen lisäksi myös Glonass -paikannusta. Tämä tarjoaa paremman, nopeamman sekä luotettavamman paikannuksen esimerkiksi vuoristoissa sekä kaupungeissa korkeiden rakennusten läheisyydessä. Enemmän sateliitteja = Parempi tarkkuus.

 

 

Jakosuotimet, aikaviivesäädöt, taajuuskorjain ym.ym.
9-alueinen parametrinen taajuuskorjain erikseen taka- ja etukanaville, 10 esiasetettua taajuuskäyrää, kuuden kanavan aikaviivesäädöt, yli- ja alipäästösuotimet

 


Sisäänrakennettu Bluetooth
Bluetooth mahdollistaa langattoman yhteyden puhelimen ja i902D-OC3 soittimen välille. Voit kuunnella musiikkia sekä soittaa ja vastata puheluihin handsfreenä.

 


Hi-Res Audio
i902D-OC3 toistaa myös häviöttömät FLAC-tiedostot ja tukee 24/96 ja 24/192 tiedostoja.

 


USB / AUX sisääntulo
i902D-OC3 sisältää adapterin, jolla auton alkuperäinen USB- ja AUX-liitäntä yhdistyvät Alpine-soittimeen (2016 Octavia SmartLink -toiminnolla vaatii erillisen sovitteen. OEM-varaosanumero: 5q0035726b)

 


DVD-soitin lisävarusteena
Voit laajentaa multimediaominaisuuksia entisestään, lisäämällä erillisen DVD-soittimen. DVD-soitin DVE-5300 kytketään HDMI-kaapelilla, joten ääni ja kuva siirtyvät täysin digitaalisesti soittimeen, tarjoten parhaan mahdollisen kuvan- ja äänenlaadun.

Liitä jopa kolme kameraa!

Lisävarusteena saatava KCX-C250MC mahdollistaa jopa kolme kameran liittämisen soittimeen. Kameroiden hallinta tapahtuu kosketusnäytöltä. Alpinelta löytyy kamerat niin keulaan, taakse kuin sivullekin ja voit hankkia myös erittäin laajalla kuvakulmalla olevat kamerat, joiden kuvakulmia voit vaihtaa suoraan Alpinen näytöltä.

 

 


Ulkoiset vahvistimet
Mikäli soittimeen halutaan liittää ulkoinen vahvistin / vahvistimia, tarvitaan KTX-PRE1 johtosarja.

 

Alpine i902D-OC3 yhteensopivuus:

Skoda Octavia 3 (5E)* 2013-2016
Skoda Octavia 3 (5E)* ** 2017->

*APF-H100DY sovite vaaditaan, jos auto on Canton Sound System laitteistolla

** Ei autoihin joissa on Columbus -laitteisto

Lisätiedot

Merkki

Yhteensopivat tuotteet