BLAM (Bonneville Labratoire Acoustique Musique) on ranskalainen kaiutinvalmistaja, jonka taustalta löytyy vuosikymmenien kokemus HighEnd -autokaiuttimien valmistuksesta sekä suunnittelusta.

Kaiuttimien suunnittelussa on otettu huomioon myös helppo asennettavuus ja BLAM Relax -mallisto tarjoaakin vaihtoehdon lähestulkoon autoon kuin autoon, jonka vakioäänentoistoa halutaan parantaa maltillisilla kustannuksilla.

BLAM Live-mallisto puolestaan on BLAM:n tuoteperhe kilpailukäyttöön sekä tietenkin heille, ketkä eivät halua tinkiä äänenlaadusta missään tilanteissa. Nimensä mukaisesti soundi on niin lähellä livetilannetta kuin se on mahdollista, kaikkine hienoine yksityiskohtineen.

Kolmas tuoteryhmä on BLAM BMW -kaiuttimet. Bemareiden vakioäänentoiston päivittäminen on tähän saakka asettanut omat haasteensa, mutta nyt äänenlaadun parantaminen järkevillä kustannuksilla on mahdollista. Etupenkkien alle tulevien subbareiden lisäksi malllistosta löytyy etu- ja takaoviin kaiutinsarjat, jotka suurten herkkyyksien ansiosta toimivat hienosti myös ilman erillisiä vahvistimia.

 

BLAM -merkin takana on ranskalainen Guy Bonneville, joka on työskennellyt yli kaksivuosikymmentä Focalilla, toimien muun muassa autohifipuolen johtajana.

Uusimmat uutiset