EZi-DAB-BT

EZi-DAB-BT

249,00 €
uutuus

EZi-DAB-BT on DAB/DAB+ vastaanotin, joka tuo digitaaliset radiolähetykset autosi nykyiseen radioon. Oli kyseessä sitten jälkiasenteinen soitin tai auton tehdasasenteinen radio, EZi-DAB-BT on siihen liitettävissä.

 

Langatonta musiikin striimausta ja HandsFree -puhelut

Parita puhelimesi tai tablettisi Bluetoothin avulla EZi-DAB-BT:n kanssa ja käytösssäsi on koko musiikkikirjastosi ja esim. kaikki soittolistasi. Bluetooth-yhteys ja mukana tuleva mikrofoni mahdollistavat myös Handsfree-puhelut.

 

Spotifyn hallinta

Helppo ja liikenneturvallinen tapa käyttää Spotify soittolistojasi. Selaa listoja, albumeita ja artisteja koskematta puhelimeesi. Toiminto vaatii Spotify Premium -tilausta.

 

Häiriöttömät ja korkealaatuiset DAB-lähetykset

DAB/DAB+ radio mahdollistaa korkealaatuiset sekä täysin häiriöttömät radiolähetykset. Digitaaliradio automaattisesti löytää kaikki saatavilla olevat DAB-kanavat ja pystyt valitsemaan kanavat nimen perusteella.

 

Henkilökohtainen avustajasi

Aseta muistutukset, tarkista sää- ja liikennetiedot ja muut informaatiot yhdellä napin painalluksella, koskematta lainkaan puhelimeesi. iOS-laitteiden Sirin ja Androidin Google Now:n vastaukset kuulet selkeästi auton kaiuttimista.

 

Helppo asentaa

EZi-DAB-BT on erittäin helppo asentaa, etkä välttämättä tarvitse lainkaan työkaluja. Laite liitetään nykyiseen radioosi joko Aux-In liitäntää käyttäen tai vaihtoehtoisesti saat äänet siirrettyä FM-lähettimen avulla, kun virität radiosi taajuudelle joka ei ole käytössä. Langattoman näytön sekä huomaamattoman lasiantennin ansiosta et voi helpommalla saada käyttöön digitaalisia radiolähetyksiä sekä Bluetooth -yhteyttä puhelimesi ja autosi nykyisen radion välille.

 

Ja vielä enemmän ominaisuuksia...

Lataa Android- tai iOS-laitteeseesi ilmainen Pure Go sovellus ja saat lisää ominaisuuksia käyttöösi.

 

 

  • Sisäänrakennettu Bluetooth
  • Handsfree-puhelut (HFP)
  • Musiikin striimaus (A2DP ja AVRCP 1.4)
  • OPP Objet Push Profile
  • Langaton näyttö
  • DAB-viritin 20:lla muistipaikalla
  • DAB+ tuki
  • Mukana mikrofoni, DAB-antenni, 12V adapteri sekä 2 x AAA-paristot langattomaan näyttöön

 

 

 

Maat, joissa DAB-lähetykset käytössä:

Ruotsi, Norja, Tanska, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Espanja, Hollanti, Sveitsi, Italia, Belgia, Irlanti, Tsekin tasavalta, Puola, Slovenia, Gibraltar, Malta, Monaco, Australia, Hong Kong, Kuwait ja Etelä-Korea

 

Maat, joissa DAB-lähetyksiä kokeillaan ja/tai niissä on rajoituksia:

Itävalta, Ukraina, Turkki, Romania, Latvia, Slovakia, Unkari, Bahrain, Brunei Darussalam, Kiina, Indonesia, Israel, Malesia, Mongolia, Myanmar, Uusi Seelanti, Qatar, Etelä-Afrikka, Thaimaa, Tunisia, Arabiemiraatit